Menu Sluiten

Systeem & Seks

Inhoud

Nadere informatie op te vragen bij info@swolscheschool.nl

Methodiek

  • Literatuurstudie
  • (mini)referatenvideopresentatie
  • casuïstiek
  • interventieoefeningen
  • rollenspelen
  • demonstraties
  • colleges

Docenten

Resie Bessmems
Albert Neeleman

Locatie

Opleidingsruimte van de Praktijk Aptroot Van de Velden, Oude Vismarkt 8a, 8011TB Zwolle.

Periode en tijden

De cursus beslaat 6 dagen van 09.30 uur tot 17.00 uur over een periode van drie maanden. Bij de planning is rekening gehouden met de landelijke en regionale (school)vakanties en feestdagen. Zie voor data de agenda.

Investering

 € 1500,00 . Door, tijdens de inschrijving, gebruik te maken van de aanbetalingscode “Systeem&Seks” kunt u kiezen voor een aanbetaling van  € 500,- .

Het is op dit moment nog niet mogelijk om de ideal betaling af te ronden. Neem na uw inschrijving contact op via info@swolscheschool.nl

Inschrijven

U kunt zich inschrijven via de knop “inschrijven” in het onderstaande overzicht met de startende opleidingen.

U kunt geheel vrijblijvend nadere informatie, draaiboek of cursusdata aanvragen via info@swolscheschool.nl 

Accreditatie

De cursus is erkend door de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie (NVRG) en is onderdeel van de opleidingsroute tot het lidmaatschap. Wie deze cursus als onderdeel van de NVRG opleidingsroute wil volgen dient vooraf te voldoen aan de door de NVRG gestelde voor-opleidingseisen. Zie voor uitgebreide informatie en advies www.NVRG.nl.
Klik hier voor het NVRG opleidingsregelement.

Bij wie dit niet van toepassing is of voor wie vanuit eigen praktijk of eerdere opleiding zich wil bekwamen in behandeling vanuit een systeemtheoretisch referentiekader biedt deze cursus een postacademische bij- en nascholing.

Accreditatie aanvraag

De Swolsche School is bereid om mee te werken aan de aanvraag voor accreditatie bij voldoende aantallen cursisten die dit willen voor dezelfde vereniging.

Agenda